Recepten

pasta met gorgonzolasaus

pasta, bijv tagliatelli/parpadelle

knoflook,ui,paprika,spinazie,kastanjechampignons,kleine tomaatjes,gorgonzola(aldi 150 gram),peper,zout,room

tomaatjes een tijdje in de oven/175c, groenten roerbakken,als laatste spinazie erbij en op smaak brengen met peper en zout.

Saus maken van een deel room, deel water, gorgonzola erin laten pruttelen,op smaak brengen met peper.

Bordje opmaken, eerst de pasta dan de groente, oventomaatje erbij, saus erover heen schenken, ook lekker met een stukje kip of biefstuk, maar ook een prima vegetarisch gerecht, genieten….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s