Geen categorie

Druktemakers pretpakket

Druktemakers zijn er in alle soorten en maten, van klein tot groot. Van binnen en van buiten. Interne en externe prikkels kunnen zorgen voor disbalans. 

Denk aan de kinderen met AD(H)D, ASS, (hoog)gevoelig en eigenlijk zijn er ook zonder deze benamingen genoeg kinderen die wel een extraatje kunnen gebruiken om alle drukte te hanteren.

Om deze balans te herstellen en te onderhouden met praktische handvatten is het mogelijk een op maat gemaakt pakket samen te stellen die ontstaan is vanuit mijn kennis en ervaring.

Mogelijke bouwstenen van het druktemakers pakket zijn:

Energetische behandeling: Spreek het zelfhelend vermogen van het lichaam aan door deze zachte technieken, op hoofd, buik en voeten.

Massage: Heerlijk ontspannen. Speciale druktemakers massage, ook aan te leren voor thuis. Deze module wordt ook apart aangeboden voor ouders en kinderen. https://catyvisser.nl/2020/10/18/voor-jeugd-zorg-je-zelf/

MatriXcoaching: Hoofd opruimen: Geef alles in je hoofd een plekje en je voelt je gelijk opgeruimd! Nare gebeurtenissen kunnen ook goed ontladen worden met de MatriXcoaching.

Poptalk: Beleving in beeld brengen met duplo poppetjes van je zelfbeeld, verwachtingen, gezins-en of schoolsituatie. Wat is jouw grote wens als je mocht toveren?

Ademhalingsoefeningen: om jezelf in een staat van hartcoherentie te brengen waardoor je rust creëert en weer helder kan denken. Dit kan je overal leren toe te passen zodra je voelt dat je uit je bol gaat.

Ouders zijn aanwezig bij kleine kinderen. Ouders kunnen handvatten aangereikt krijgen bij de kleintjes. Grotere kinderen krijgen zelf handvatten mee (ong. 10 jaar) 

N.B.Omdat kleine kinderen onder de 5 energetisch nog helemaal zijn verbonden met de ouders kan het zijn dat met name moeder behandeld dient te worden.

Prijs: 45

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s