What about Caty

Even een klein voorstellingsrondje:

Trotse moeder van de twee leukste en knapste zonen denkbaar. Lieve man, www.johnfikenscher.com) In het dagelijks leven jeugdhulpverlener. Daarnaast een praktijk, ook op deze site te vinden. Naast deze hoofdzaken houd ik van lezen, de zon, sporten,schrijven, koken,eten en gezelligheid.

Meer dan twintig jaar geleden, voordat ik werk en/of kinderen had, heb ik een verhaaltje geschreven: Luna en mevrouw Slorrepor en ik vond het tijd om dit nu eindelijk eens uit te typen. Aangemoedigd door mijn neven die mij zeiden:”Je schrijft leuk,wij willen meer…daar moet je wat mee doen!” ben ik ook met korte verhaaltjes aan de slag gegaan. Ondersteund door mijn oudste zoon die deze website voor mij heeft gemaakt.

Ik heb hiermee geen hoogdravende plannen, als ik iemand kan uitnodigen voor een behandeling, kan raken, genieten of glimlachen om mijn columns of kinderverhaal, ben ik dik tevreden.

Een prachtige uitspraak van Rogers: “Het meest persoonlijke, is het meest algemene” Dat het een feest van herkenning mag zijn!

https://catyvisser.nl/2021/12/18/kijk-reizen-door-verbeelding-op-youtube/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s