Integratieve Massage

Integratieve Massage:

In mijn behandelpraktijk is er oog, oor en handen voor zowel verzachtende behandeling van klachten als voor een plezierige en ontspannende massagebehandeling.

Caty Fikenscher-Visser is geregistreerd Integratief Masseur.

Daarnaast heeft zij zich ontwikkeld in allerlei massagevormen en natuurgeneeskundige inzichten, ook betreffende voeding. De Integratieve Massage vormt echter de basis voor haar ruime ervaring op massagegebied.

Deze massagevorm bestaat uit drie verschillende behandelmethoden: de intuïtieve, dynamische- en polariteitsmassage. U wordt 5 kwartier lang op een rustige en diepe wijze gemasseerd waardoor u een totale ontspanning kan gaan ervaren, van top tot teen. Klachten worden hierbij meegenomen en door de algehele ontspanning kunnen zij verminderen. De focus ligt echter op het gehele lichaam, de benadering is holistisch. Naast het masseren en kneden met natuurlijke amandelolie kent de Integratieve Massage een specifieke werkvorm (dynamisch)die bestaat uit rollen, schudden, stretchen en wiegen. Dit geeft een bijzondere ervaring en helpt bij het loslaten van spanningen en stretchen van de spieren en zorgt voor een letterlijk gevoel van gewiegd worden.Voor meer informatie over Integratieve Massage: http://www.i-massage.nl

Kosten: €70,

Contact: 06-28237792 of catyvisser@hotmail.com

WELKOM: Caty Fikenscher-Visser

Een gedachte over “Integratieve Massage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s