Geen categorie

Praktijk Zunneweitje

De fijne praktijk: Voor ontspanning, emotionele en fysieke pijnver(licht)ing :
In de loop der tijd heb ik me veel prachtige methoden eigen gemaakt om volwassenen en kinderen te kunnen begeleiden om het lichaam goed te doen voelen en het leven lichter te ervaren.

Het begon met mijn eigen massagepraktijk, toen de jongens klein waren en momenteel ben ik werkzaam in de Jeugdhulp.

Ik hou in mijn werkzaamheden van eenvoud, natuurlijkheid, humor, verbinding, ambachtelijkheid, verlichting en opgeluchte gezichten. Ik ervaar graag een vleugje magie🧚‍♀️ als iets zomaar zo snel en goed helpt of zo plezierig voelt.

Visie: Het lichaam beschikt over een natuurlijk genezend vermogen. Zoals mijn vader zegt: “Je lichaam is de beste dokter!”

Wanneer het zenuwstelsel kalm is, kan je lichaam en geest zichzelf normaal gesproken goed herstellen. Echter door onbewust dan wel bewust trauma, patronen uit de eerste 7 levensjaren, langdurig stresserende factoren, levenloos voedsel en een onnatuurlijke leefstijl kan ons lichaam en geest dit vermogen onvoldoende inzetten. Mijn technieken zijn erop gericht dit vermogen weer te activeren.

Oldpain2go

Voor pijnreductie of verwijdering is deze unieke methode ontwikkeld. Het is een gesprekstechniek, (dus ook online in te zetten) met verassende resultaten. Niet functionele pijn is namelijk uit te zetten!🤸‍♀️ Wie veel pijn heeft maar 1 wens: pijnvrij zijn! Wil je toch graag meer weten: kijk op https://catyvisser.nl/2021/07/24/oldpain2go/ en natuurlijk is Google en Utube je vriend.😁
Voor specifieke (pijn) klachten: (o.a. fibromyalgie, M.E. & Chronisch Vermoeidheid Syndroom klik hier. OldPain2Go® kan naast chronische pijn, ontsteking & (spier)spanning ook ingezet worden voor o.a. angst, astma, burn-out, chronische stress, darmproblemen, chronische vermoeidheid, depressie, hormonale disbalans, gewichtsproblemen, M.S. en andere chronische aandoeningen (verlichting), overspannenheid, slaapproblemen, verslavingen en allergieën.

Ontspanningsmassage: Voor wie minimaal 75 minuten van top tot teen op een heerlijke, luxe wijze gevloerd wil worden door een integratieve lichaamsmassage. Integratief staat voor een holistische massagevorm gekenmerkt door dynamische, intuïtieve en polariteitsmassage. (https://catyvisser.nl/massagepraktijk-zunneweitje-2/)

Matrixmethode: Voor wie eindelijk wel eens af wil van die nare gevoelens, herinneringen en angsten, voor volle hoofden en psychosomatische klachten. Deze methode helpt je om je beleving te neutraliseren zodat je weer oogeruimd verder kan.

Een bijzondere gesprekstechniek die, zonder dat je de inhoud hoeft te vertellen, eenvoudig en diepgaand helpt om jezelf te ontdoen van overbodige ballast.(https://catyvisser.nl/matrixcoaching-
Liever zelf alvast aan de slag? Op de app: Respiroguide Pro kan je leren hoe je hart coherentie te trainen, middels ademhalingsoefening (wetenschappelijk bewezen) Ook goed ter ondersteuning naast mijn behandeling!
Daarnaast heb ik nog allerlei massagevormen/ lichaamswerk in mijn pakket die- naar gelang de vraag- ingezet kunnen worden. Lijfkrachtherstel, Breussmassage, Ouder-kind massage( happy kids) en Massage in de zorg.
Voor contact: catyvisser@hotmail.com Prijs: 5 kwartier 75 euro. Ruilen kan en mag in mijn praktijk in overleg.

Advertentie

2 gedachten over “Praktijk Zunneweitje

  1. Ik ken Caty al een tijd en voor mij is er geen betere masseuse.
    Caty voelt heel goed aan wat je nodig hebt en daardoor voel ik mij gelijk op mijn gemak. Als ik weer naar huis ga heb ik het gevoel op een korte vakantie te zijn geweest. En het blijft zelfs een paar dagen hangen. Kortom voor mij is er geen betere masseuse.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s