Geen categorie

Praktijk Zunneweitje

Natuurgeneeskundige praktijk: Voor ontspanning, ver(licht)ing en lijfkracht herstel:
In de loop der tijd heb ik me veel verschillende technieken eigen gemaakt om volwassenen en kinderen te kunnen begeleiden op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.
Afhankelijk van wat op dat moment de behoefte is kan er uit mijn menu een keuze gemaakt worden.
Eigen regie, bewustwording en ontspanning vormen samen de rode draad om de veerkracht te herstellen. Dit kan via het lichaam maar ook via gesprekstechniek.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kennismakingsbehandeling (m.u.v. de ontspanningsmassage) nu 25 euro!!!

Ontspanningsmassage:
Voor wie minimaal 75 minuten van top tot teen op een heerlijke, luxe wijze gevloerd wil worden door een integratieve lichaamsmassage. Integratief staat voor een holistische massagevorm gekenmerkt door dynamische, intuïtieve en polariteitsmassage. (https://catyvisser.nl/massagepraktijk-zunneweitje-2/)

Lijfkracht-herstel:
Voor wie (pijn)klachten ervaart en ongemak. Zowel fysiek als psychisch. Deze energetische behandeling is dynamisch en trekt alle registers van het zelfhelend vermogen van het lichaam open. 2 tot 4 behandelingen behelzen een volledig traject, te beginnen bij de wervelkolom(staand), hormoonstelsel, spijsverteringsstelsel(liggend) waarbij bewustwording van onderliggende oorzaken een belangrijk aspect is. bron en meer info: (https://www.praktijk-blauw.nl )

Breussmassage:
Voor wie veel pijn in de wervelkolom ervaart, osteoporose heeft en/of behoefte heeft aan een hele zachte energetische massage vorm die met herhalende strijkingen over de rug werkt is de Breussmassage een heerlijke verlichtende ervaring.
De Breuss Massage is een hele rustige therapeutische rugmassage, die psychische en lichamelijke blokkades goed kan oplossen. Veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias, ischialgie en een chronische hernia zijn met deze methode ongevaarlijk en goed te behandelen.
In de praktijk is gebleken dat bij spanningsklachten zoals burn-out het hele lichaam nogal heftig kan reageren, maar dat de spanning zichtbaar afneemt.
Ook bij menstruatieklachten kan de Breuss massage verlichtend werken.

Matrixcoaching:
Voor wie eindelijk wel eens af wil van die nare gevoelens, herinneringen en angsten. Voor volle hoofden en psychosomatische klachten. Krijg zelf weer regie over je beleving! Een bijzondere gesprekstechniek die, zonder dat je de inhoud hoeft te vertellen, eenvoudig en diepgaand helpt om jezelf te ontdoen van overbodige ballast. (https://catyvisser.nl/matrixcoaching-2/

Liever zelf alvast aan de slag? Kijk eens op Mir- methode. nl of neem een abonnement op yoga online. Op de app: respiroguide pro kan je leren je hart coherentie te trainen, wetenschappelijk bewezen.

Ook goed ter ondersteuning naast mijn behandeling!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s