Blog

Treinkaartjesgeluk

Daar gaan ze, zij bij het gangpad met kruiswoordpuzzel. Kruidvatvoordeelkaartje bij de hand voor de conducteur. Hij verwoed bladerend in de krant. Genietend van de zonnige Februaridag en het vooruitzicht van wat gaat komen. Gemakkelijke Ecco schoenen aan, zij in grijstinten met een bijpassend kralensnoer, hij in het blauw. Bolletje kaas in de tas en wellicht later op de dag een heerlijke tompouce bij de Hema.

Een jongedame van de catering kondigt haar komst aan. Blikken over en weer: “Zullen ze?” Blij ontvangen ze hun koffie van de rossige blozende rondwandelende koffiekraan. “Heeeeeerlijk, verzucht zij diep vergenoegd, terwijl manlief een mars uit de rugzak opdiept die ze samen in 2 druipende delen verorberen. “Moet je wat water in je koffie, hij is nogal sterk!” vraagt vrouwlief zorgzaam. En trots:”Flesje water zit rechts in je rugzak, ik heb alles voorbereid!”

Wat kan er in hemelsnaam nog misgaan deze dag?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s