Geen categorie

Oldpain2go

Oldpain2go kan jou helpen als je graag klachtenvrij wilt zijn. Chronische fysieke en emotionele pijnpatronen kunnen hierdoor opgelost dan wel verminderd worden.

Het is een gespreksmethodiek waarbij de gespreksvoerder optreed als een mediator tussen jouw bewuste en onbewuste brein. 

Wanneer er geen spontaan herstel optreed van jouw pijn binnen 3 maanden is daar een reden voor. Deze reden/jouw verhaal opsporen samen met jou is de puzzel die we samen gaan leggen.

Als deze reden gevonden is dan kunnen we deze toetsen op waarheid en of deze pijn nu nog steeds nodig is en je beschermt. En we onderzoeken wat je juist wel heel graag zou willen.

Het is vervolgens afhankelijk van jouw onbewuste en je vrije wil of je na een grondige afweging van de  voor-en nadelen van de huidige situatie wilt en kunt kiezen om het huidige ongemak los te laten.

Bijvoorbeeld: “Je hebt een ongeluk meegemaakt en een blessure opgelopen. Deze herstelt niet vanzelf binnen 3 maanden. Door deze blessure hoef je geen auto meer te rijden, wat je onbewuste als zijnde een groot gevaar heeft aangenomen. Op den duur kunnen hiervan de nadelen toch groter worden dan de voordelen en mag je je onbewuste gerust stellen en dit loslaten.”

Soms lukt dit direct en helemaal, soms is dit een proces van afpellen en bij een aantal mensen werkt het niet. (cijfers werkzaamheid: 97 procent/ 77 procent is daarvan pijnvrij!)

Alle pijn is echt! Pijn heeft een alarm functie. Wanneer dit niet meer nodig is en het onbewuste nog in de veronderstelling is dat het nodig is om je te beschermen, blijft het alarm aan.

Je kan hierdoor vastlopen in een vicieuze cirkel van pijn, spanning en ontsteking die je immuunstelsel ondermijnt en je volledig uitput. Ook belemmerende overtuigingen die je in je eerste 7 jaar opgedaan hebt kunnen een grote rol spelen bij pijn. Emoties gebruiken namelijk dezelfde zenuwbanen als bij fysieke pijn. Het goede nieuws is dat wanneer je bewust positieve gedachten, gevoelens en visualisaties inzet, er nieuwe banen ontstaan. Ook hiervoor geldt een vicieuze cirkel, maar dan een positieve. Immers alles wat aandacht krijgt, groeit!

Oftewel: “Je kunt er niks aan doen dat je fysiek en emotioneel schade hebt opgelopen en je bent vrij om te zoeken naar en te kiezen voor een mogelijke oplossing.”

Het onbewuste brein wil je altijd beschermen en doen overleven, het weet echter niet altijd dat het niet meer nodig is. Zoals een moeder het (over)beschermen mag loslaten wanneer haar kind volwassen wordt omdat het anders zijn groei gaat belemmeren i.p.v. bevorderen.

Ons onbewuste brein is vele malen groter dan ons bewuste brein maar kan hierdoor wel op de juiste koers gezet worden. Zoals een ruiter een paard bestuurd, bestuurd je bewuste je onbewuste. Dit mechanisme is al sowieso altijd werkzaam, dus ook in negatieve zin en veroorzaakt dan juist veel lijden. De kunst is om het bewust in je voordeel in te zetten.

Wie bereid is om via zijn bewuste brein afwegingen te maken en zijn onbewuste brein via lichaamstaal (de taal van het onbewuste) opnieuw “te programmeren” kan magische resultaten verwachten.

Als dit jou aanspreekt, voel je welkom om samen te kijken naar jouw verhaal. email: catyvisser@hotmail.com

Gebleken werkzaam bij een enorm scala aan fysieke en emotionele klachten tot en met allergie en verslavingen, zolang je bereid bent om er echt vanaf te willen.

In te zetten na een medische diagnose en de normale hersteltijd! ( m.u.v. een beklemde zenuw).

Praktijk Zunneweitje

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s