Geen categorie

Praktijk Zunneweitje

Natuurgeneeskundige praktijk: Voor ontspanning, ver(licht)ing en lijfkracht herstel:
In de loop der tijd heb ik me veel verschillende technieken eigen gemaakt om volwassenen en kinderen te kunnen begeleiden op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.
Afhankelijk van wat op dat moment de behoefte is kan er uit mijn menu een keuze gemaakt worden.
Eigen regie, bewustwording en ontspanning vormen samen de rode draad om de veerkracht te herstellen. Dit kan via het lichaam maar ook via gesprekstechniek.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Visie: Het lichaam beschikt over een natuurlijk genezend vermogen. Zoals mijn vader zegt: “Je lichaam is de beste dokter!”

Wanneer het zenuwstelsel gekalmeerd is, kan je lichaam zichzelf normaal gesproken herstellen.

Echter veelal door onbewust dan wel bewust trauma, langdurig stresserende factoren, levenloos voedsel en een onnatuurlijke leefstijl kan ons lichaam en geest dit vermogen onvoldoende inzetten. Daarom zijn al mijn technieken gericht op kalmering en ontspanning en het doen smelten en oplossen van blokkades en trauma.

Ontspanningsmassage:
Voor wie minimaal 75 minuten van top tot teen op een heerlijke, luxe wijze gevloerd wil worden door een integratieve lichaamsmassage. Integratief staat voor een holistische massagevorm gekenmerkt door dynamische, intuïtieve en polariteitsmassage. (https://catyvisser.nl/massagepraktijk-zunneweitje-2/)

Holistic Pulsing: Door het hele geklede lichaam te pulsen/ bewegen ervaar je weer veel eenheid in je lichaam en gaat alles weer stromen. Je lichaam bestaat voor 70 procent uit water en hierdoor gaat de kleinste beweging je van top tot teen ontspannen en kunnen blokkades smelten. Het herinnert terug aan de veiligheid in de baarmoeder, werkt zeer kalmerend voor het zenuwstelsel. Gewrichten, circulatie van lichaamsvochten, pijnen, angsttoestanden zijn, zolang er bewogen mag worden sterk gebaat bij deze behandeling. Kan ook geïntegreerd de massagebehandeling.

Lijfkracht-herstel:
Voor wie (pijn)klachten ervaart en ongemak. Zowel fysiek als psychisch. Deze energetische behandeling is dynamisch en trekt alle registers van het zelfhelend vermogen van het lichaam open. 2 tot 4 behandelingen behelzen een volledig traject, te beginnen bij de wervelkolom(staand), hormoonstelsel, spijsverteringsstelsel(liggend)

Hierbij is bewustwording van onderliggende emotionele oorzaken een belangrijk aspect.

bron, zelf op cursus gaan en meer info: (https://www.praktijk-blauw.nl )

Ook: baby en peuterbehandeling bij veel voorkomende klachten zoals: huilen, overtrekken, krampjes, reflux, spugen, slapeloosheid, voorkeurshouding.

Zelf leren: Volg een online workshop bij Praktijk Blauw.

Matrixcoaching:
Voor wie eindelijk wel eens af wil van die nare gevoelens, herinneringen en angsten. Voor volle hoofden en psychosomatische klachten. Krijg zelf weer regie over je beleving! Een bijzondere gesprekstechniek die, zonder dat je de inhoud hoeft te vertellen, eenvoudig en diepgaand helpt om jezelf te ontdoen van overbodige ballast. ( wetenschappelijk bewezen) (https://catyvisser.nl/matrixcoaching-

Liever zelf alvast aan de slag? Op de app: respiroguide pro kan je leren hoe je hart coherentie te trainen, (wetenschappelijk bewezen)

Ook goed ter ondersteuning naast mijn behandeling!

Daarnaast heb ik nog allerlei massagevormen/ lichaamswerk in mijn pakket die naar gelang de vraag ingezet kunnen worden.

Evenals massage in de zorg waarbij het uitgangspunt is dat je altijd iets kan doen, ook zonder tafel en over de kleding heen.

Voor meer info: catyvisser@hotmail.com

Prijs: 5 kwartier 65 euro

Ruilen kan en mag in mijn praktijk in overleg.

Een gedachte over “Praktijk Zunneweitje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s